Direktlänk till inlägg 11 mars 2010

Gili Islands

Av Vicktoria - 11 mars 2010 07:56

Heej hopp alla goa och saknade vanner :)


Nu har vi kommit till Malaysia, Kuala Lumpur. Men mer om det langre ner, tankte borja med att beratta om varan senaste vecka som spenderats pa en liten paradiso utanfor Bali som heter Gili Trawangan.

Det hela borjade forra torsdagen ca 6.30 Vi hade fatt veta att en buss skulle komma och hamta oss pa hotellet i Kuta mellan 7.30-8.00

Halv 7 pa morgonen ringer det fran receptionen och de vantar pa oss, det var bara att springa ner och hoppa in i bussen helt enkelt.

I bussen satt redan tva tjejer och en kille. Tjejerna var svenska och hette Stina och Amanda, helt underbara tjejer!

Vi kom ut till baten och klattrade upp och la oss gott i solen, alla somnade ganska snabbt.

Nar vi kom till Gili fick vi ta en hast o vagn till hotellet. Ja ni laste ratt. Det fanns inga bilar, inga mopeder, inget sant utan endast hast o vagn och cyklar. Himlans skont!

Vi foljde med Stina och Amanda som hade hort talas om ett billigt hotell som hette Black Sands och sa fick det bli. RIKTIGT BILLIGT! Vi betalade 43kr natten med varldens goaste frukost! Raaatt sa bra!

Gili Trawangan var en valdigt liten o. Valdigt liten. Vi hyrde cyklar en dag, det tog ca 1 timme att cykla runt och da stannade vi pa massa stallen ocksa.

Jag och Stina gick sedan runt on pa en timme ocksa sa ni forstar ju :)

Vi var pa snorkelutflykt en dag, helt obeskrivligt vackra korallrev, fiskar, skoldpaddor, ja allt! Helt underbart!

Dagarna spenderades som ni kan forsta mest med sol, bad o snorkling ca 3 m utanfor stranden dar det fanns allt o se! Fantastiskt verkligen! Amanda hade en undervattenskamera sa vi har bilder och de ar galet fina!

Pa on var det dock valdigt jobbiga balineser som skulle prata svenska hela tiden, kanske inte sa konstigt eftersom det var hur manga svenskar som helst dar. Men att fa lyssna till ett jakla tjot om att allt ar billigt, att man har sexig rompaaa och liknande grejer hundra ggr per dag ar inte sa roligt som det later..

Vi hade iallafall en helt underbar vecka, sa roligt att vi traffade Stina och Amanda for det kandes verkligen som vi rest med de hela tiden och nu saknar jag de som tusan!

Det fanns aven ett stalle med projektor och en jattestor duk som visade 2 nya filmer varje dag, sa manga kvallar spenderades pa "bion" som vi kalla det med film och popcorn, jattemys!

Annars blev det poolbaren, go mat och harliga manniskor, en riktigt go vecka helt enkelt!


Nu ar vi som sagt i Kuala Lumpur, landade sent igar kvall och taxichaufforen som var ca 105 ar korde vilse i ett bra tag sa nar vi kom till hotellet dacka vi ganska sa snabbt!

Nu har vi checkat in pa ett riktigt fint men dyrt hotell, dar planerar vi att spendera hela eftermiddagen och kvallen med roomservice och allt vi kan unna oss bara for att det ar skont att vara pa ett fint stalle haha!

Kuala Lumpur ar grymt stort och forvirrande, idag nar vi gick fran hotellet och letade efter andra hotell gick vi pa en trottoar, helt plotsligt hamna vi gaendes pa motorvagen, da ska man tydligen klattra over staketen, latt o veta?!

Vi overlever nog ska vi se :)

Pa mandag kommer Lollo, kan knappt forsta det. Sa nara nu och vi har inte setts pa 2 manader, det kanns riktigt skumt!

Att vi dessutom ska traffa Carro om ca 2 veckor ar ocksa helt sjukt, jag vet inte hur jag kommer reagera men som det kanns nu kommer tararna att spruta haha! Tank da nar man kommer hem och far traffa alla andra goingar!

Man langtar inte hem till kylan, men jaklar vad man saknar alla manniskor dar hemma! Snart ses vi :)

 
 
malin

malin

11 mars 2010 08:41

Ni verkar ha det fantastiskt och tro det eller ej men våren har kommit till Göteborg och detta är nog den bästa årstiden av de alla. Sup er redfulla, shoppa sånt ni inte egentligen behöver och haaaaaaaa skoj. Puss på dig

http://malinkjellstrom.bloggplatsen.se

 
Carroo

Carroo

14 mars 2010 12:56

jag saknar dig så mycket gumman, jag längtar jättemycket tills vi ses!!! det är typ om..... 1 vecka o 2 dagar! 9 dagar! HELT SJUKT!

http://caarroliten.blogg.se

 
Pem

Pem

15 mars 2010 16:16

Som sagt, vi e inte de minsta avundsjuka här hemma.....nä nä!
=O)
Kramar i massor från oss!!!

http://metrobloggen.se/pem26

 
annsan_s

annsan_s

18 mars 2010 15:43

Hejsan! Gick in via Pem. Vad fin blogg du har! Kan vi följa varann via blogglovin? Säg till så lägger jag till dig!

Ha en fin dag..Kramizzzz

http://annlouises.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vicktoria - 3 mars 2010 05:58

Herregud vilken dag det var igar, vet knappt vart jag ska borja! Vi hade bestamt att det var dags att trotsa trafiken och hyra moppar for att se lite mer av Bali. Som jag har berattat innan sa kor de som idioter har!! Samst i hela varlden, det kan ...

Av Vicktoria - 1 mars 2010 14:45

Hej hopp! Jag har antligen lyckats hitta en dator dar det gar snabbt att ladda upp bilder har pa bloggen ocksa sa nu far ni som inte har facebook och kan se alla bilder fa se lite grann har :) Det ar inte sa manga men jag hoppas de racker ett tag, ...

Av Vicktoria - 28 februari 2010 15:49

Hej hopp! Har inte hant jattemycket sen sist, vi har spenderat dagarna vid stranden och svettats ratt sa mycket! Lina och Linda kom i fredags kvall da blev det en sen, verkligen sen och god middag ute. Efterat begav jag och Linda oss hit till i...

Av Vicktoria - 25 februari 2010 13:38

Hej hopp dar hemma! Hort om den galna snostormen, verkar som snon kommer ligga kvar tills vi kommer hem och mig gor det inte nagot ;) fragan ar om ni orkar o de tvekar jag pa..   Bali ar fortfarande riktigt underbart. Vi har bytt hotell och bor...

Av Vicktoria - 21 februari 2010 13:09

Hej hopp alla snogubbar! Kan knappt forsta hur mycket sno ni har. Jag som alskar riktiga vintrar med sno missar detta! Dock tror att jag att de flesta som ar hemma i kylan har borjat trottna. Ganska forstaeligt, men konstigt nar man inte marker av ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards